Een nieuwe manier van denken...

Als officiële sales manager Benelux voor Palm Packaging maakt Cardinaels Jacky bv voor haar grote klanten gebruik van de Palm Groep Germany.
De Palm Groep behoort tot de nummer 2 papierleverancier van Duitsland en is een van de meest toonaangevende bedrijven in de Europese papierindustrie. ​​​​​​​Ze zijn actief op drie zakelijke gebieden:

* produceren van kranten- en golfbasispapier in 5 papierfabrieken *
* fabriceren van golfkartonnen verpakkingen in 29 fabrieken *
* ​inkoop van geselecteerde grondstoffen *

De bedrijven Palm Recycling in Duitsland en Groot-Brittannië zorgen voor de recyclage van recyclebare materialen en de aanvoer van de papierfabrieken.
In alle gebieden staat de naam Palm voor hoge productkwaliteit, innovatieve verdere ontwikkeling van de productie- en verwerkingsprocessen, klantgerichtheid en betrouwbaarheid in zorg en service.
Als men een golfkartonnen verpakking nodig heeft, zal men onvermijdelijk een van de Palm Packaging-bedrijven tegenkomen.

Met de 28 fabrieken die golfkarton produceren in Duitsland en in de aangrenzende Europese landen, bieden Palm en haar dochterondernemingen op maat gemaakte verpakkingsoplossingen en een uitgebreide service.
De snelle en consistente service biedt hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Hieronder een kleine impressie van de 29 Palm Packing fabrieken die zich bezig houden met de productie van o.a. golfkartonnen verpakkingen.

9 van de 29 Palm fabrieken ...

Wellpappe Alzenau GmbH & Co. KG, Alzenau (DE)

Europack GmbH Wörth am Rhein (DE)

Eurowell GmbH, Zorbau,

(DE)

Monowell GmbH & Co. KG, Sinsheim (DE)

Packwell Monheim, Andernach-Miesenheim (DE)

PilloPak BV, Eerbeek (NL)


Wellprint GmbH & Co.KG, Drupack (DE)

Seyfert GmbH, Salzgitter (DE)

Packwell, Schwepnitz 
(DE)