CORONA OPLOSSINGEN

Wij helpen om afstand te houden!


De verpakkingsbedrijven van de Palm Groep hebben oplossingen ontwikkeld om op het werk en op school voldoende afstand te houden.

scheidingswanden voor bureaus en kantoren
speciale scheidingswanden voor schoolbanken
levensgrote displays bv. voor montagewerkplekken
vloerstandaard om de aandacht te vestigen op de afstandsregel
duurzame vuilnisbakken om maskers voor eenmalig gebruik veilig weg te gooien

Alle producten zijn gemaakt van de grondstof 100% gerecycled papier.
De golfkartonnen stands en scheidingswanden zijn recyclebaar en duurzaam.
Deze kunnen individueel worden aangepast en flexibel worden gebruikt volgens de wensen van de klant.

Zie product voorbeelden hieronder.

Scheidingswanden voor op het bureau en op kantoor

Scheidingswanden worden steeds belangrijker voor scholen, op smalle werkplekken of in de detailhandel. De Palm Groep produceert scheidingswanden die 100% duurzaam zijn uit oud papier. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.
De vensters zijn gemaakt van folie. Er is geen risico op snijwonden en na gebruik kunnen de scheidingswanden worden weggegooid in de groene en gele bakken voor recycling.

Veilig werken voor onze schoolkinderen

Ook voor scholen worden scheidingswanden met geïntegreerde vensters en ingevoegde steunen geproduceerd. Op deze manier wordt een dubbele schoolbank twee "corona-compatibele" individuele werkplekken.

Levensgroot display

Deze geven niet alleen effectief de afstandsvereiste aan, maar kunnen ook op werkplekken worden gebruikt als werknemers op verzamelplaatsen dicht bij elkaar zijn.

Duurzame vuilnisbakken

Gebruikt u in uw bedrijf wegwerp mondmaskers? Hier is de perfecte oplossing voor hun afvoer: De 100% duurzame vuilnisbakken van golfkarton zijn perfect om de mondmaskers veilig door de gleuf te verwijderen. Ook legen is probleemloos: deksel naar beneden, foliezak met maskers eruit, nieuwe zak erin en deksel sluiten.